Το καλοκαίρι ήρθε και μαζί του ήρθε και η στιγμή να κατακτήσεις τις πίστες. Βρες τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι, για να φέρεις νίκες στην ομάδα σου!

Zήσε στον κόσμο του
PLAYSTATION

PlayStation. Η κονσόλα της Sony που έχει κερδίσει εκατομμύρια Gamers, με την απίστευτη ισχύ, τις μοναδικές επιλογές και την τεχνολογία των πιο ζωηρών, δυναμικών γραφικών. Διαθέτει μερικά από τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα χαρακτηριστικά, περιέχει παιχνίδια για κάθε γούστο και έχει δημιουργήσει μία μεγάλη κοινότητα παικτών, από κάθε γωνιά του κόσμου.

Περισσότερα

Gaming On The Go με το
ΝΙΝΤΕΝDO SWITCH

Nintendo Switch. Η κονσόλα της Nintendo φέρνει το Gaming εκεί που είσαι εσύ. Η κονσόλα συνδέεται με την τηλεόραση για gaming στο σπίτι, ενώ την ίδια στιγμή, με μία κίνηση, μετατρέπεται σε φορητή, με τη δική της οθόνη, για να την πάρεις μαζί όπου θέλεις!

Περισσότερα

Στα γρήγορα με το
XBOX

XBOX. Μία κονσόλα, αμέτρητες δυνατότητες. Το… κουτί του Gaming υπόσχεται εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα, αμέτρητα φανταστικά παιχνίδια και επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς. ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ.

Περισσότερα

GAMING LAPTOPS
και τα αίματα άναψαν

Πιάσε… δουλειά, επιλέγοντας ένα Gaming Laptop, με απόκριση που «πιάνει» κάθε κίνηση στο παιχνίδι σου, γραφικά που ζωντανεύουν την εικόνα μπροστά στα μάτια σου και επιδόσεις που αλλάζουν όσα ήξερες για τα laptops.

Περισσότερα

GAMING PC
για να σε χρίσουν νικητή

Όταν παίζεις, θέλεις να ζεις την εμπειρία του κάθε παιχνιδιού, ακριβώς σαν να είσαι εκεί; Τότε μάλλον είσαι από αυτούς που θέλουν τον δικό τους Gaming «σταθμό». Αυτό ακριβώς σου προσφέρει ένα Gaming PC.

Περισσότερα

ΤΟ GAMING
είναι τρόπος ζωής

Πώς μπορείς να αναβαθμίσεις το gaming σου; Με τα καλύτερα αξεσουάρ. Και πώς μπορείς να μετατρέψεις τον χώρο σου στο απόλυτο gaming σκηνικό; Με τον κατάλληλο φωτισμό! Ανακάλυψε όλα όσα ψάχνεις!

Περισσότερα

Πίσω στον χρόνο!

Ένας γνήσιος gamer ξέρει από που ξεκινήσαν όλα και ξέρει ότι τα κλασσικά παιχνίδια είναι και τα πιο διαχρονικά. Πήγαινε μία βόλτα πίσω στον χρόνο με όλη την Arcade συλλογή και θυμήσου ξανά τον λόγο που αγάπησες το gaming!

Περισσότερα

FUNKO POP!
Vinyl Figures

Τί δεν γίνεται να λείπει από τη συλλογή σου; Οι μοναδικές φιγούρες Funko Pop, που θα στολίσουν και θα δώσουν άλλη αίσθηση στον χώρο σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να βρεις τον χαρακτήρα που αγαπάς!

Περισσότερα